Vitvarjouren
HEM Reparation & Service Reservdelar Priser Vilka är vi? Kontakta Oss Vanliga frågor

Landets mest erfarna servicetekniker jobbar hos oss.
Med gedigen erfarenhet av vitvaror arbetar Vitvarujouren Stockholm med att professionellt installera och reparera alla typer av vitvaror samt el-produkter. Vi vänder oss med högsta service till både privatpersoner och företag.

Det innebär korta väntetider, effektiva utföranden och nöjda kunder!

All vår erfarenhet tyder på att de flesta maskiner byts ut i onödan då de med större lönsamhet både för återförsäljare, fastighet och privatperson skulle kunna repareras direkt på plats ute hos kund.

Alla våra servicetekniker är utbildade och har flera års arbetserfarenhet. Vi är godkända för att bedriva vår verksamhet.  Vi innehar f-skattesedel och är momsregistrerade.
Vi har inga telefonköer och rycker ut med kort varsel. Så vill vi att det alltid ska förbli. Man kan nå oss för frågor både per mail och telefon. Med den högsta servicen till alla våra kunder, stora som små, tar vi emot uppdrag av alla märken på produkter. Med marknadsmässiga priser är vi stolta över att få bli Stockholms bästa vitvarujour.

Prisvärt, snabbt, enkelt, professionellt, personligt, service, expertis!

Häll Spis Kyl Micro Tvättmaskin Torktumlare Ugn Frys Diskmaskin Häll Spis Kyl Micro Tvättmaskin Torktumlare Ugn Frys Diskmaskin Häll Spis Kyl Micro

Växelns öppettider:
Vardagar: 08:00 – 16:00Tel. växel: 08-603 09 00


design by SUHOSKI.com


Adress:
Emils gata 20
168 71 Bromma
Innehar F-skattesedel