Vitvarjouren
HEM Reparation & Service Reservdelar Priser Vilka är vi? Kontakta Oss Vanliga frågor

Behöver jag en reparatör till min vitvara?
Vi rekommenderar att boka ett besök för felsökning när det gäller alla vitvaror. Ibland kan det finnas enklare saker en händig person kan klara av att reparera, men våra tekniker har alltid flera års utbildning samt arbetserfarenhet inom reparationsområdet och det kommer sig av att reparation av en vitvara ofta kräver kunskap. När det gäller vissa produkter och fel på en vitvara är det även risk för livsfara om outbildade personer själva försöker reparera.

Kan jag laga själv?
Vi rekommenderar ingen att reparera en vitvara per telefon. Däremot om tekniker på plats anser att felet kan åtgärdas av Dig med rätt reservdel kan han förklara och skicka rätt del till Dig, men då gäller inga garantier (enbart ev. produktionsfel på reservdel).

Min frys är trasig och varorna börjar tina. När kan jag få den lagad?
Vi arbetar både efter inbokade besök samt akuta besök. Vid akuta besök garanterar vi att besöka dig samma dag eller nästkommande dag. Vi försöker hjälpa Dig på bästa sätt tills frysen är igång igen, men man bör ha överseende med att det förekommer vissa fall där reservdel behöver inköpas eller beställas. Lånefrys eller lånekyl finns ibland inne för uthyrning.

Vad kostar det?
Ordniariepris med RUTavdrag är 790kr inkl moms per påbörjad timme från det att teknikern kommer hem till dig. Det exakta slutpriset beror på felet på vitvaran, om vi behöver byta någon del i din produkt och i sådana fall vilken del. Vi håller standardpriser jämfört med vanliga vitvaru- och produktreparatörer. Ifall det gäller ett akut besök debiteras dubbel arbetstid. Enbdast 30kr tillkommer i exp.avgift för hantering av Rutavdrag, inga andra avgifter eller kostnader tillkommer.

Vad behöver Ni veta innan jag ringer för tidsbokning?
Vi behöver veta ditt namn och var du bor. Vi behöver veta vad för slags vitvara det gäller, dess namn och gärna serienummer. Serienumret sitter på lite olika ställen beroende på vitvara och märke, men allt som oftast nära en lucka, öppning eller dörr. Det brukar vara en liten vit lapp med ett par siffror som är produkt- och serienumret. Serienumret kan även hittas på inköpskvitto.

Behöver jag bistå med något vid ett besök av en av Era reparatörer?
Du behöver egentligen inte bistå med någonting. För att underlätta en reparation eller felsökning ber vi Dig att plocka bort saker i, runt och ovanpå Din vitvara för att göra servicebesöket så smidigt som möjligt. Vid reparation av tvättmaskin eller torktumlare som står ovanpå varandra, behöver Ni flytta ner den översta maskinen vare sig det är tvättmaskinen eller torktumlaren vi är där för att reparera. Detta gäller hos alla servicefirmor. Torktumlare är inte tunga, men otympliga att lyfta ner för en enskild person. Vi vill varken skada maskin, inredning eller tekniker. Har du inte möjlighet till detta innan besök, behöver du kunna ge teknikern en hjälpande hand ifall att den översta vitvaran behöver flyttas ner för service. Kan du inte heller detta, behöver vi kanske skicka två tekniker, och då ber vi Dig att föranmäla detta.

Hur betalar jag?
Vi fakturerar alla våra kunder.

Häll Spis Kyl Micro Tvättmaskin Torktumlare Ugn Frys Diskmaskin Häll Spis Kyl Micro Tvättmaskin Torktumlare Ugn Frys Diskmaskin Häll Spis Kyl Micro

Växelns öppettider:
Vardagar: 08:00 – 16:00Tel. växel: 08-603 09 00


design by SUHOSKI.com


Adress:
Emils gata 20
168 71 Bromma
Innehar F-skattesedel